Product: Belarc Advisor

De Belarc Advisor bouwt een gedetailleerd profiel op van uw geïnstalleerde software en hardware, netwerkinventaris, ontbrekende Microsoft-hotfixes, antivirus status, beveiliging benchmarks en geeft de resultaten weer in uw webbrowser.

Al uw pc-profielgegevens worden privé op uw pc bewaard en niet naar een webserver verzonden.

Belarc Advisor
Version: 9
  • Besturingssystemen: draait op Windows 10, 2016, 8.1, 2012 R2, 8, 2012, 7, 2008 R2, Vista, 2008, 2003 SP2, XP SP3. Zowel 32-bits als 64-bits Windows worden ondersteund. Onze commerciële producten werken ook op alle andere versies van Windows en op de Macintosh OS X-, Linux- en Solaris-besturingssystemen.
  • Browsers: werkt op Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera en vele anderen.
  • Bestandsgrootte: 3198 KB.
  • Versie: 9
  • Licentie: De licentie die aan dit product is gekoppeld, biedt alleen gratis persoonlijk gebruik. Gebruik op meerdere pc’s in een zakelijke, educatieve, militaire of overheidsinstallatie is verboden. Zie de licentieovereenkomst voor details.
  • Wilt u de Belarc Advisor in uw bedrijfsnetwerk gebruiken, raadpleeg dan de veelgestelde vragen hieronder.

Downloadtips:

  1. Belarc Advisor downloaden
  2. Pak het bestand uit
  3. Klik op de knop Uitvoeren in de pop-up Bestand downloaden.
  4. De Belarc Advisor zal automatisch een profiel van uw hardware en software installeren en dit in uw webbrowser weergeven.

Belarc oplossingen voor commerciële producten worden gebruikt voor de software Licentiebeheer maar wij doen nog veel meer. Je kunt de software ook gebruiken om je hardware-upgrade plannen. Je kunt verschillende onderdelen monitoren zoals je cyber beveiligingsstatus, informatie verzekering audits, IT assetmanagement maar ook het Configuratiebeheer.

BelSecure: Het beste wapen voor maximale Cyber Hygiëne

Probeer BelManage inclusief de BelSecure module volledig kosteloos met een eigen hosted demo server en ontdek zelf eenvoudig de meerwaarde in uw eigen IT infrastructuur.

Probeer BelSecure nu!